Er du lei av å gå i samme fotsporene som andre, se de samme menneskene på byen? Vel frykt ikke kjære medborger, for har du ikke vært på Sørlandet når sommeren koser seg med våre vakre kvinner så har du gått glipp av noe stort. 

Det er her nede langs den norske kysten du kan finne de peneste og hotteste damene, mange av de er ville og ikke lett å temme mens andre er rett og slett guds gave som er kommet ned hit. Så hva venter du på?? Tror du meg ikke...!!! Vel synd for deg min gode mann, men husk hvis du vil ha festing sammen med koselige jenter som er med på det meste så skal du vite at sørlandet er plassen når sommersolen er på himmelen. Alt du trenger å gjøre er å gå på byen, vi fra Sørlandet er spesielt hyggelige og veldig flinke til å snakke med nye og ukjente folk, vi er også gode på gjøre en liten så kalt driti på draget at vi blir med deg hjem... 

Neida ikke alle jenter og damer her på Sørlandet er løse og tøse, men alle er veldig greie og alle sørlendinger elsker som sagt å bli kjent med nye folk..en såkalt sommerflørt. 

 

#sommer #Sørlandet #venner #familie #samliv #kvinner #menn #sommerflørt #sex #samfunn #2017 #blogg #side3 #kysten #sommerby #menneske 


  0 kommentarer på "Sommerflørten kan bli deg!"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits