Det knyter seg i magen når jeg hører det at du er satt fri, for første gangen jeg hørte om deg så gikk jeg selv i syvende klasse og det var sommerferie. Denne ferien er for alltid printet inn i skallen min selv om jeg personlig ikke kjenner deg. For det har seg slik at du ble verdenskjent du og din kompis i korte trekk, jeg skjønte ikke mye da jeg fikk høre hvem dere hadde drept, at det skulle være en bekjent på min skole og som igjen bodde rett ved meg sank liksom aldri inn. 

Nyhetene og folk kaller dette for barneheia-drapene. For meg er dette mere enn ord da to voksne mennesker som dere gjorde denne utilgivelige tingen som rystet en hel nasjon, grunnen til at jeg tar en så gammel sak opp er at jeg har fått høre det at en av dere monstere er ute. De kaller det frihet men for meg og mange andre er det ett symbol på at rettssystemet har sviktet to små jenter på åtte og ti år. To jenter som aldri får se dagens lys og en familie i konstant sorg og savn. 

En dag for noen uker siden jobbet jeg sammen med moren til en av dere, hun fortalte meg om alt fra da savnet meldingen kom til rettsaken og dommen var satt, ikke nok med å ødelegge to familier men også deres familie ?? Syntes synd på din mor selv om jeg hadde lyst til å kaste opp mens hun fortalte meg om alt dere hadde gjort. 

Uten å gå nærmere i den saken som har bevist for meg at det finnes sånne monstere i Norge og ikke bare i USA så sitter jeg og lurer på hvordan du kan ha ett rikt liv med jobb og kone og barn. Og hvorfor du er kommet ut er meg en sorg å høre, hvorfor skal du ha ett liv når du var med å ta to uskyldige barns liv. 

Min sak er nok ikke å dømme deg siden folk ville nok ha sagt at du har tatt din straff, men på en annen side så dømmer jeg deg og håper en gang at din ugjerning vil skje deg. Synd å si men du fortjener ikke det gode liv, du fortjene å se murveggen og være sperret inne til du går bort av alderdom. Selv sier jeg dette da jeg fortsatt sørger over tapet på en åtte år gammel jente som jeg kjente. 

På en annen side skal du vite at mor til hun ene som dere voldtok og drepte har nå vært utrolig sterk, en kvinne som har vist sorg og redsel men igjen forent ett samfunn og bevist at i sorgen så finnes det også mot og hjelp, ja jeg snakker om Stine Sofie Stiftelsen. 

Jeg håper en dag at Norge får strengere straffer til slike udyr som dere, ingen mor eller far måtte være redd for å møte på barnets morder i hverdagen. Øk straffene i det norske rettssystemet er min mening. 

Så derfor kjære lesere spør jeg dere, hva er deres mening etter å ha hørt om dette ?         Har Norge for svake straffer ? 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#straff #rett #drap #barn #barneheia #Blogg #Norge #Hverdagen #Sorg #Tanke #Redsel #Blogger #2017 #Familie #Venner #politikk #Vold #Stinesofiestiftelsen #jenter #Kristiansand #nåtid #Ettertid #Lover #Skole


  2 kommentarer på "Barnemorder ! Er straffen nok?"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Remi
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

ARKIV


· Februar 2017


KATEGORIER


· Helse · Hverdag · Norge Rundt · Tanker · The Journey · Uken's Blogg

LINKER


· FACEBOOK

DESIGN

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits